Tervehdys

Ensimmäinen blogimerkintäni tässä blogialustassa on totta. Tästä tulee, jos tämän blogin luoja suo, poliittis-yhteiskunnallinen kiiihdytyskaista. Toivon teidän viihtyvä tekstini seurassa. Parhaassa tapauksessa tämä teksti on kuivakkuuden lisäksi myös viihdyttävää. Jos ei niin ei käykään, on aikanne valunut hukkaan, suoraan menneisyyden viemäriin, muistojen Mustaan aukkoon.

Alunperin en olisi halunnut tähän blogialustaan kirjoittaa. mutta koska haluan testata Windows Live Writer – blogityökalua, niin täällä Windows Livessä se onnistuu parhaiten. Tämän ensimmäisen joutojorinan kirjoitan proosallisesti täällä selaimessa. Kirjoitusvirheitä ei voine välttää, vaikka niin kovasti haluaisinkin tehdä.

Hee … Joku neropatti siellä ehdottaa, että tarkista tekstisi tekstinkäsittelyssä, hyvä mies. Älkää huoliko hyvät toverit ja kylänmiehet/-naiset. Näin aion tehdä, totta maar. Tulevaisuudessa WL Writer hoitaa oikolukuhommat. Oikolukukaan ei pelasta epäjohdonmukaiselta ajattelulta ja asiavirheiltä ja kaikenmoiselta sekoilulta. Kaikesta edellä luetellusta otan kaiken vastuun suomalaiskansalliseen tyyliin.

Kirjoitan tänne siis kaikkea maan ja taivaan väliltä. Turha luulla, etten kirjoittaisi uskonnon ja politiikan lisäksi myös rakkaudesta ja kuolemasta. Pitää aina muistaa, että suurin on rakkaus. Niin tässäkin blogissa.

Näin tämä seikkailu alkoi.