Avainsanat

, ,

Lopusta uusi alku

Windows Live Spaces -blogipalvelu lopettaa toimintansa. Kaikki tapahtuu aina odottamatta ja tilaamatta. Onneksi luin asiasta Tietokone-lehden RSS-syötteistä. Vähän jurppi, mutta turha sitä oli ruikuttaa. Maailmassa ei ole muuta pysyvää kuin ikuinen muutos.

Kirjauduin uteliaisuuttani Windows Live Spaces -blogipalvelusysteemiin. Heti etusivulla systeemi kehotti muuttamaan blogin tänne WordPressiin. Voi vihne ja herne nenään.

No, noudatin kehotusta kuin preussilainen upseeri syvällä protestanttisella nöyryydellä. Onneksi siirtymä hoitui systeemin omassa ohjauksessa. Kyllä ja eteenpäin nappuloita, kun vaan tajusi painella järkevässä tahdissa, niin ohjelma hoiteli ongelmat puolestani (Näin toivon). Ohjeita tuli englannin ja suomen kielen sekamelskana aina väliin. Mutta prosessi näytti sujuvan kuitenkin melko kivuttomasti. Eikä siinä kauaa mennyt, vaikka ohjeet pelottelivat vuorokauden viiveellä. Tulevaisuus näyttää, kuinka tässä lopulta käy. Onko paskaa tullut porstuaan vai ei? En ole mitenkään tarkastanut mitään. Ehkä se onkin täysin turhaa.

Vielä lopuksi

Tämä on minulle vielä aika outo blogialusta, mutta eiköhän tämä tästä ala sujumaan. Vielä jossain vaiheessa vaihdan ulkoasuja synkemmäksi. Ja laitan sydeemin toimimaan blogimuokkain Windows Live Writerillä.  Nyt pitää vain tämä ensimmäinen kirjoitus täällä selaimenpuolella saada purkkiin.

Ihan viimeiseksi

Täällä WordPressissa oli odottamassa valmis ensimmäinen viesti ja vielä englanniksi.

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Perskutarallaa vaan ja kissan viikset, minun blogini toimivat aina maailman parhaalla kielellä eli suomen kielellä. Englantia saa olla vain masuteeksi elikkä mausteeksi.

Tässä oli ensimmäinen kirjoitus WordPressiin.